Velkommen til PEFF 2 kurs 26.-28.april 2024.

5 februar, 2024 av Håkon Ravndal

Kildens peffpatrulje ønsker deg velkommen til peff 2 kurs, som denne gang arrangeres på Paulen i Vennesla.
Peff 2 kurset skal gi deg trygghet i å lede din patrulje på patruljetur, med alt det innebærer av planlegging, gjennomføring, evaluering og sikkerhet.
Dette kurset er for deg som er, eller snart skal bli, patruljefører eller assistent i en patrulje. Du må minst gå i 7. klasse, og det er et krav at du har gjennomført peff 1.
Som deltager må du være motivert til å utvikle deg som peff/ass, samt være forberedt på en annerledes speidertur. I løpet av helgen vil du møte mange nye speidere og ledere du må samarbeide med, og du vil få prøve deg på nye oppgaver.
Vi lover deg morsomme aktiviteter, og håper du blir kjent med peffer og asser i andre grupper og finner nye speidervenner.
Det blir overnatting i telt/lavvoer, og du blir delt inn i patruljer sammen med peffer/asser fra andre grupper. Kurset vil foregå utendørs.
De påmeldte får alle praktiske opplysninger på e-post i april, etter påmeldingsfristen. Oppmøte vil være kl. 18 på fredagen, og kurset avsluttes kl 13 på søndagen.
Kursavgiften er 800,-, og kursavgiften dekkes av kretsene for de som tilhører Aust-Agder krets og Sørlandet krets.

Påmeldingsfrist er 7.april 2024, og du melder deg på via min.speiding. Vi har en maksbegrensning på antall deltagere, så her er det førstemann til mølla. Påmeldingen kan bli stengt før fristen hvis kurset blir fullt.
Er det noe du lurer på? Send gjerne en e-post til meg!
Tordis.drivenes@gmail.com

Vi i kursstaben gleder oss til kurs!
Speiderhilsen Tordis Drivenes, kursleder