Nasjonal Peffsamling 24- 26 juni 2022 i Paulen (Vennesla)

1 mai, 2022 av Håkon Ravndal

Dette er en super anledning til å være på leir i lokalområdet sammen med peffer fra hele landet

Nå skal vi feire alle de flinke peffene vi har! Sett av helgen og gjør dere klare til feiring! Stedet blir idylliske Paulen i Vennesla i Agder.

Vi feirer frivillighetens år med et helt nytt arrangement for alle patruljeførere i hele landet!

Det blir en helg for peffer og asser hvor det sosiale skal stå i fokus. Deltakerne skal knytte vennskap på tvers av grupper og kretser, samtidig som de får ei helg fylt med masse speideraktiviteter og morro, uten at de trenger å passe på patruljen sin. De vil også få innblikk i mulighetene som finnes de siste årene som peff og som rover.

Har du innspill? Send dem gjerne inn til oss!

Praktisk info

Det er flere måter å komme seg til Vennesla på. Nærmeste flyplass er Kjevik, nærmeste togstasjon er Vennesla stasjon, nærmeste busstopp heter Grovane stasjon. Hvis man kjører bil, har vi parkering ved Grovane stasjon ca 20 minuters gange unna leirplassen. Vi tilbyr fellestransport fra togstasjonen og flyplassen. Samlingen avsluttes etter lunsj og deltakerne vil være klare for avreise fra Grovane kl. 13 på søndag. Beregn nok tid til å komme deg til flyplassen eller togtasjonen når du bestiller returbillett. Passende togavganger fra Vennesla er tog til Stavanger kl. 13.45 og til Oslo kl. 14.05. Ta kontakt hvis du er usikker angående avreisetidspunkt eller noe annet rundt reisen din.

Arrangør stiller med telt og mat.

Reisestøtte
Vi kommer til å refundere en del av reiseutgiftene for deltakere som har dyr reise. Nøyaktig hvor mye man får refundert vil bli avklart etter samlingen, når vi vet nøyaktig antall deltakere og samlede utgifter.

Ta med
Vi sender ut informasjon om utstyr til de påmeldte etter påmeldingsfristen. I hovedsak vil det være snakk om vanlig utstyr for en helgetur med overnatting ute. Dere trenger ikke å ta med telt.

Påmelding
Påmeldingsfristen er 11. mai 2022.

Arrangementet er i hovedsak for deltakere i ungdomsskolealder. Dette er fordi vi ønsker at deltakerne skal kunne ta vare på seg selv gjennom hele samlingen. Ta eventuelt kontakt hvis dere er usikre på hvem som kan være med.

OBS! På grunn av fasilitetene på Paulen er det begrenset antall plasser på samlingen, så ikke vent med å melde deg på.